Український коментатор Віталій Волочай поділився інформацією щодо бійки ультрас з іншими вболівальниками на “Олімпійському” під час матчу “Динамо” – “Олександрія”:

“Дитячий день на НСК “Олімпійський”.

Матч стартував, все було о’кей, запалили фаєри, трибуни скандували “Динамо”. Прекрасна погода, діти з розкритими ротами дивилися на поле. До 10-ї хвилини.

Тому що в цей момент представникам вельмишановних ультрас “Динамо” не сподобалося, що з сусіднього сектора їм зробили зауваження з приводу смороду фаєрів. І 10-15, а через хвилини ще стільки ж людей з цього сектора, перелізли на сусідній і натовпом почали ногами, руками бити двох-трьох людей, які там сиділи.

Потім вони понеслися далі. До них підтягнулися ще 10 друзів. І вони далі місили вже лежачих людей. На крики і прохання сусідів по сектору вони ніяк не реагували. Вони просто натовпом калічили трьох уболівальників.

Як тільки з’явилася поліція — ці воїни втекли як миші в різні боки, але через кілька хвилин вони знову полізли когось бити. На простий сектор, в дитячий день”, — сказав Волочай.

Нагадаємо, що перед матчем проти “Олександрії” “Динамо” оголосило, що вхід на НСК “Олімпійський” дітям до 14 років буде безкоштовним у супроводі батьків.