Матч представників Донбасу – «Маріуполя» та донецького «Шахтаря» – відбувся в Ковалівці на стадіоні «Колоса»: впевнена перемога «гірників» – 5:0.

Цю зустріч у Київську область перенесли на прохання «Маріуполя». До того ж, донеччани заборонили маріупольцям використовувати своїх орендованих футболістів.

На 18-ій хвилині м’яч відскочив у штрафному майданчику до Сікана, який розстріляв ворота суперника з 8-ми метрів. Через 2 хвилини Мудрик замкнув простріл Коноплі.

У другому таймі на 53-ій хвилині Тете відправив м’яч головою у дальній кут воріт Кудрика після навісу Коноплі. На 77-ій – Судаков приблизно з 11-ти метрів замкнув простріл Корнієнка. І тут же Судаков оформив дубль, скориставшись передачею з флангу від Коноплі.

«Маріуполь» – «Шахтар» 0:5

Голи: Сікан, 18; Мудрик, 20; Тете, 53; Судаков, 77, 80

«Маріуполь»: Кудрик, Петерман (Філонов, 67), Микицей, Царюк (Поталов, 46), Козішкурт (Степаненко, 62), Плакса, Клименко (Савін, 46), Козицький, Кошкош, Недес, Махиня

«Шахтар; П’ятов, Конопля, Вітао, Марлон (Бондар, 59), Корнієнко, Алан Патрік (Судаков, 59), Бондаренко, Степаненко (Маркос Антоніо, 59), Тете, Мудрик (Соломон, 63), Сікан

Попередження: Микицей, 90+1