Невиклик Руслана Малиновського в заявку збірної України на матчі ЧМ-2022 викликав великий резонанс у вітчизняних футбольних колах.

Колишній керівник комітету національних збірних УАФ, заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився своєю думкою про рішення виконувача обов’язків головного тренера Олександра Петракова.

«Склад визначають не президент УАФ, не керівництво УПЛ, не власники футбольних клубів і вболівальники, а головний тренер, – наголосив Маркевич. – Він же формує і список гравців, на яких розраховує».

«Невиклик Руслана Малиновського – це вибір Олександра Петракова, саме він відповідає за результат, – додав авторитетний український тренер. – До нього не може буде запитань, якщо в жовтні наші хлопці досягнуть позитивних результатів із Фінляндією і Боснією і Герцеговиною».

«На мій погляд, Петракову, якщо все ж була якась напруга у взаєминах із Малиновським, потрібно було домовлятися. Тим більше, що серед українців на пальцях однієї руки можна перерахувати футболістів, які грають в європейських топ-чемпіонатах», – вважає Мирон Маркевич.