Новини

Усик — Джошуа: анонс та прогноз на бій

У суботу, 25 вересня, український боксер Олександр Усик зустрінеться в чемпіонському поєдинку з британцем Ентоні Джошуа.

Битва відбудеться в Лондоні на футбольному стадіоні «Тоттенгема», який розрахований на 60 тисяч глядачів.

На кону в поєдинку між Усиком та Джошуа будуть титули за версіями WBA, WBO та IBF в надважкій вазі, які належать британському чемпіону. За словами промоутера українця Олександра Красюка, в контракті на бій є опція реваншу, якщо Джошуа програє.

Де дивитися бій Усик — Джошуа

В Україні поєдинок за звання чемпіона світу в надважкій вазі ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO. Щоб подивитися бій, за трансляцію необхідно буде заплатити окремо (формат Pay-per-view).

Для тих користувачів сервісу, у яких вже є підписка «Максимальна» або «Спорт», ціна за перегляд бою Усик — Джошуа становитиме 29 грн, для інших передплатників — 49 грн. Для тих, у кого підписки немає, ціна дорівнює 49 грн напередодні події, а в день бою — 99 грн.

Прогнози букмекерів на бій Усик — Джошуа

Букмекери в майбутньому протистоянні віддають перевагу британському чемпіону. На перемогу Джошуа вони дають коефіцієнт 1.42. На успіх українського боксера — 3.00. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, оцінена коефіцієнтом 21.00.

На перемогу Джошуа нокаутом можна поставити з коефіцієнтом 2.00, за очками — 3.75. На перемогу Усика суддівським рішенням приймаються ставки з коефіцієнтом 4.00, нокаутом — 7.00.

34-річний Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов’язкового претендента на пояс WBO. Олександр виграв всі свої 18 боїв у кар’єрі, два з них він провів у надважкій вазі.

На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 — нокаутом) у професіоналах за однієї поразки. В останньому бою у грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

Editor

Recent Posts

Мудрик отримав травму голови в Англії (відео)

15 травня відбувся перенесений матч 34-го туру Англійської Прем’єр-ліги 2023/24 між командами «Брайтон» та «Челсі».…

1 минута ago

Колишній суперник Усика дав прогноз на бій українця проти Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Тоні Белью поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.…

7 часов ago

Віттоцці розповіла про проблеми з гвинтівкою в день завоювання «золота» на ЧС-2024

Володарка «Великого кришталевого глобуса», бронзовий призер ОІ-2022, італійська біатлоністка Ліза Віттоцці розповіла, що перед індивідуальною…

7 часов ago

Шахтар — володар Кубка України 2023/24

Донецький "Шахтар" мінімально обіграв полтавську "Ворсклу" у фіналі Кубка України. Перший розіграш Кубка України після…

9 часов ago

Мудрик — у старті Челсі на матч проти Брайтона

Український вінгер Михайло Мудрик зіграє в стартовому складі лондонського "Челсі" в найближчому матчі. Незадовго до…

9 часов ago

Ворскла — Шахтар 1:2 (відео голу)

Полтавська "Ворскла" скоротила відставання від донецького "Шахтаря" у фіналі Кубка України проти донецького "Шахтаря". На…

9 часов ago