Головний тренер тираспольського “Шерифа” Юрій Вернидуб прокоментував дії Руслана Маліновського, коли той образився на головного тренера збірної України Олександра Петракова за малу кількість наданого ігрового часу:

— Петраков — дуже відкритий тренер. Була одна фраза від нього, що Маліновський на нього образився, бо він його не випускає. Каже те, що думає. Це може стати проблемою далі? Футболісти все читають, стежать.

— Я так скажу. Те, що він говорив з Маліновським — це в першу чергу Маліновського проблема. Нехай опуститься він на землю грішну і думає не про себе, і те, що який він футболіст класний, а думає про команду і про збірну України.

Якнайбільше своїх найкращих якостей перенести в збірну. А не про те, що ображатися, або не ображатися. Сьогодні Маліновський образився, завтра образиться ще хтось. Яремчук, який… Я щось не чув, щоб Яремчук ображався.

Нагадаємо, що Маліновський отримав всього 42 хвилини ігрового часу у вересневих матчах відбору на ЧС-2022, а перед товариським поєдинком проти Чехії Петраков відпустив його у клуб.