Донбас провів другий матч у хокейній Лізі чемпіонів. Команда знову грала на своєму льоду, а суперником був французький Руан. У першій зустрічі, яку Донбас програв Рунгстеду по буллітам, проблемою команди була гра в більшості, і в поєдинку з Руаном краще, в цілому, не стало.

Уже в першому періоді господарі не тільки не використали ряд шансів в чисельній перевазі, а й пропустили. Руану вдалося оформити шайбу в меншості і піти на перерву лідером.

У другій 20-хвилинці Донбас зумів зрівняти рахунок завдяки вдалій грі на добиванні, але не можна не сказати про впевнену гру воротаря Макарова. Новачок команди зробив кілька класних сейвів, в тому числі в меншості 3 на 5.

У третьому періоді Донбас буквально за секунду до завершення більшості реалізував чисельну перевагу. На п’ятаку вдало зіграв Бірюков, відправивши шайбу у сітку. 2:1 на користь господарів льоду.

Відразу після цього Донбас відбився в меншості і потрібно було постаратися спокійно довести зустріч до перемоги.

І команді вдалося це зробити. Донбас здобув першу перемогу в Лізі чемпіонів і після двох турів набрав 4 очки. Правда, далі вже підуть виїзні матчі.

Інший матч групи, Клагенфурт — Рунгстед, буде зіграний сьогодні ввечері.