Автор першого голу в історії збірної України Іван Гецко прокоментував нічийний результат підопічних Петракова у зустрічі проти збірної Франції:

“Десь навіть прикро, що не вдалося дотиснути чемпіонів світу. Особливо цілеспрямовано, коли кожен чітко знав свій маневр, господарі діяли в першому таймі. На мій погляд, підопічні Олександра Петракова більше заслуговували на перемогу.

Взята на озброєння схема 5-4-1 дозволяла блискавично переходити в наступ, використовуючи фланги. Хоча, доводиться констатувати, що наші продовжують оборонятися більше за рахунок кількості, а не вміння. Сподіваюся, новий тренерський штаб збірної зверне на це увагу і зробить правильні висновки.

За відсутності дискваліфікованого Олександра Зінченка роль пасувальника взяв на себе Микола Шапаренко. Показав себе молодцем, не тільки забив ефектний гол, але і часто брав гру на себе, знаходячи гострі продовження для наступу.

Попереду ще три матчі у відбірному циклі, два з них збірної України доведеться проводити в гостях, де у неї далеко не все виходить. Однак вибирати не доводиться, нас влаштовують тільки перемоги”, – сказав Гецко.