Колишній нападник «синьо-жовтих» Андрій Воробей «пройшовся» по лідерах національної команди напередодні матчу відбору ЧС-2022 з французами.

«Дуже багато питань, але не до тренерського штабу, а до гравців. Не в образу збірній Казахстану, але її однозначно потрібно було обігравати. Напевно, знову був не наш день. Мати стільки моментів і зіграти 2:2 – це нонсенс. Як можна пропускати такі голи на останніх секундах? Якщо не реалізуєш таку кількість гольових моментів, то обов’язково пропустиш.

У нас атакувальна збірна, але катастрофічно погана реалізація. У збірної України футболісти хорошого рівня, проте мені здалося, що деякі наші лідери не повністю віддавалися в минулій грі. Послугу робити не потрібно, а потрібно виходити на поле і гарувати. Той же Зінченко і Маліновський не показали тієї гри, яку від них чекають. Чесно, я не згоден з тим, що Зінченко став найкращим гравцем поєдинку. Я б теж міг віддавати левову частку передач назад. Від Олександра чекають набагато більшого в атаці. У Манчестер Сіті і Аталанті вони собі такого не дозволяють. А от на відміну від них той же Андрій Ярмоленко виступив на хорошому рівні. Це дійсно був лідер колективу.