Перспективний український суперважковаговик Владислав Сіренко вважає, що його співвітчизник Олександр Усик припуститься помилки, якщо напередодні бою з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа залишить свою нинішню значимість (близько 105 кг), а не повернеться в більш звичні рамки.

«Все залежить від того, який стиль на бій вибере команда Олександра. Можливо, вони будуть націлені на нокаут і заради цього наберуть вагу, будуть входити в заруби. Напевно, це буде неправильно. Ми не знаємо, можемо тільки здогадуватися. Якщо вони виберуть ігрову манеру, то, природно, для неї більш вдалий варіант — це комфортний вага, щоб бути максимально рухомим. Дуже складно сказати. Якщо він тримає таку велику вагу, значить вони націлені, напевно, на силову манеру.

Чи буде ідеальним варіантом, якщо Усик підійде до бою з вагою 98-99 кг, але при цьому збереже силу? Так звичайно. Якщо вони можуть приблизно за такою схемою підійти до бою, для них це буде дуже круто. Тобто мати динаміти в рукавичках і в той же час бути максимально швидким, витривалим, рухомим — це ідеальний рецепт для його перемоги», — сказав Владислав Сіренко.

Нагадаємо, що бій Джошуа — Усик відбудеться 25 вересня в Лондоні.