Президент «Металіста» Олександр Ярославський поділився емоціями від відвідання матчу плей-оф Ліги чемпіонів між «Шахтарем» і «Монако».

«Ми вболівали всю гру, – запевнив Ярославський. – Це просто незабутні враження. Я сказав Сергію Палкіну і Даріо Срні, що «Шахтар» повинен в груповому етапі грати на ОСК «Металіст».

«Ну, ви чули, як стадіон вболівав? Стадіон на жодну секунду не замовкав: «Шахтар», «Шахтар», – продовжив ділитися емоціями президент «Металіста». – «Металіст» – зрозуміло, це наше серце, але «Шахтар» – це українська команда. Це наш друг – Рінат Ахметов. Ми – за «Шахтар». Коли ми будемо битися з «Шахтарем» в Прем’єр-лізі, то ми будемо за «Металіст», а проти «Монако» ми вболівали за «Шахтар».

«І діти мої вболівали, і найменша моя дитина була. Ми бажаємо «Шахтарю» успіхів, перемог. Ми будемо вболівати за нього весь час. Не тільки Марлос пов’язаний з «Металістом», а й Мудрик – вихованець нашої академії. Ми дуже раді і щасливі, що такі гравці грають в суперкоманді «Шахтар», і принесли їй перемогу фактично. Ми за футбол. За «Шахтар». А «Металіст» – наше серце», – сказав Ярославський.