Президент «Динамо» поділився думкою про жеребкування Ліги чемпіонів і пообіцяв, що до закриття трансферного вікна буде підсилення.

Про перемогу над «Колосом»: «Містер зараз сказав: «Ми зробили те, що готували цілий тиждень». Ми серйозно поставилися до цього. Була прочуханка після гри з «Інгульцем». Зіграли дуже добре з «Десною». Перший тайм з «Колосом» — то що потрібно було, в другому вже почали балуватися. Жодна команда європейського рівня не пробачить такі розриви. На це вказав Містер. Ніякої ейфорії немає — готуємося до Ліги чемпіонів. Зараз збірна України. Ми побажали хлопцям добре зіграти в Казахстані, зачепитися за очки з Францією. Тоді у нас буде пряма дорога на чемпіонат світу».

Про Мірчу Луческу: «Без Луческу ми цьому «Колосу» рік тому програвали 0:2. І раділи тому, що ми посіли друге місце, тому що «Десна» і «Зоря» зіграли 1:1. Різниця величезна. Це бачать усі — вболівальники, фахівці. Команда змужніла, знає, що хоче на футбольному полі. Так, не все виходить, але хлопці прагнуть рости. Слава Богу, що повернувся Містер після тривалої хвороби. Ніхто не думав, що він 24 дні пролежить у лікарні. Але він в порядку: на пару днів полетить додому і буде готувати команду до подальших випробувань».

Про жеребкування Ліги чемпіонів: «Як я можу оцінити? Ми потрапили в дуже тяжкої групи. Ми повинні прагнути в кожній грі віддаватися повністю. Щоб ні у одного вболівальника, який прийде на стадіон не було питання, виграємо ми або програємо. Вважаю, якщо ми будемо віддаватися, то можемо зачепитися за очки, які будемо рахувати наприкінці групового турніру. Ми знаходимося в когорті найсильніших команд і, граючи з ними, будемо зростати».

Про трансфери: «Чекайте новин. Підсилення буде», — сказав Ігор Суркіс.

Раніше повідомлялося, що «Динамо» може підсилити бразильський півзахисник Вітіньо.