Колишній головний тренер “Чорноморця” та “Маріуполя” Олександр Бабич поділився думкою на рахунок шансів українських команд “Динамо” та “Шахтаря” у груповому етапі ЛЧ:

“З наших представників у Лізі чемпіонів я вище оцінюю шанси “Шахтаря”, ніж “Динамо” і не тільки тому, що в минулому сезоні “гірники” вже досягали позитивних результатів в протистоянні з “Реалом” і “Інтером”, але і істотно посилилися. Залишається сподіватися, що “Шахтар” не вичерпав весь ліміт везіння в недавніх поєдинках з “Монако”. До речі, я помітив, коли “Шахтар” не фаворит, то він грає краще.

Що стосується “Динамо”, то мене турбує, чи вистачить киянам сил для виступів відразу на трьох “фронтах”, адже вони не можуть похвалитися глибиною складу. На мій погляд, якщо підопічні Мірчі Луческу випередять “Бенфіку” в боротьбі за третє місце в групі, то це буде успіхом.

І наостанок, про “Зорю”. У її групі в Лізі конференцій головний претендент на перше місце – “Рома”. А ось луганчани, якщо наведуть порядок в обороні, то зможуть зачепитися за другу позицію”, — сказав Бабич.

Нагадаємо, що “Динамо” буде боротися у групі з “Барселоною”, “Баварією” та “Бенфікою”, а “Шахтар” – з “Реалом”, “Інтером” та “Шерифом”.