Президент «Вереса» Іван Надєїн розповів про те, що реконструкція стадіону «Авангард» в Рівному проходить хорошими темпами.

Поки команда змушена грати в Луцьку, але з весни планує повернутися в своє місто.

«Є позитивні новини. Грошей у цьому році виділено більше, ніж за два попередні роки реконструкції. Роботи не зупиняються. На жаль, стадіон не мав фінансування протягом пів року. І це не могло не позначитися на графіку виконання робіт. Але зараз є повне порозуміння з міською і обласною владою, зайшли гроші з держбюджету. Очікуємо ще ресурсів. За п’ять тижнів підрядник обіцяє завершити роботу над газоном. І можемо навіть зіграти якийсь товариський матч там».

«Це дуже приємна новина. Навіть на незавершеному стадіоні — провести матч, наприклад на Покрову, це був би серйозний сигнал про повернення Вереса до Рівного. Сподіваюся, що це повернення відбудеться вже навесні. Тому все рухається».

«Найбільшу трибуну арени вже готують до встановлення глядацьких сидінь, тривають внутрішні роботи. Встановлюють вікна, фасадне обладнання. Завершуються монолітні роботи на західній трибуні», — сказав Надеїн.