Український плавець Михайло Романчук, який виграв першу срібну медаль для України на Олімпіаді в Токіо, і його дружина легкоатлетка Марина Бех-Романчук заінтригували своїх підписників в Instagram новими фотографіями.

Українка звернулася до своїх підписників з проханням, вибрати кращу фотографію з двох запропонованих. На фотографіях українські спортсмени демонструють, в якій прекрасній фізичній формі вони зараз знаходяться.

Спортсмени зробили фотографії в котеджному містечку Riviera Village, який знаходиться в Лебедівці (Київська область).

Нагадаємо, що Михайло Романчук виграв для України відразу дві медалі на Олімпійських іграх в Токіо. Спочатку українець завоював бронзу на дистанції 800 метрів вільним стилем — ця медаль стала першою для України в плаванні за 17 років. До цього вигравала медаль на Олімпіадах «золота рибка України» Яна Клочкова, якій вдалося виграти медаль на Олімпіаді в Афінах.

Після цього Романчук успішно продовжив виступи на Олімпіаді і приніс Україні перше срібло на турнірі. Тоді Романчуку вдалося показати другий результат на фінальному запливі 1500 метрів вільним стилем. У цьому ж запливі брав участь і інший українець Сергій Фролов, проте він завершив змагання на восьмому місці.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от MARYNA BEKH-ROMANCHUK (@marynabekh)