Український чемпіон Олімпіади та нардеп від «Слуги народу» Жан Беленюк відповів російській пропагандистці Ользі Скабєєвій.

Знаменитий український борець Жан Беленюк відреагував на слова російської журналістки-пропагандистки Ольги Скабєєвої, яка в ефірі «Росії 1» влаштувала справжню істерику після виграного «золота» Жана на Олімпіадi-2020. Пропагандистка заявила, що українець танцював не гопак, а присядку, і Україна не його Батьківщина.

«Це люди без роду і без племені, яких тільки одне мотивує – нести відверту нісенітницю. Вона – пропагандистка. Вона займається своєю діяльністю – верзе всіляку нісенітницю і сподівається, що буде почута якимись верствами населення. Комусь це цікаво. Але адекватні люди взагалі не повинні такі передачі дивитися.

Чесно кажучи, коментувати те, що говорить Скабєєва, вважаю ганебним для себе», – сказав Беленюк.

Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк станцював гопак після завоювання золотої медалі на Олімпійських іграх в Токіо.

30-річний спортсмен став найкращим у ваговій категорії до 87-ми кілограмів, перемігши у фінальній сутичці угорця Віктора Лерінца з рахунком 5:1.