Відомий український тренер Олег Федорчук поділився думкою про те, хто, крім Сергія Реброва, може очолити збірну України.

«Я бачу, що є ще два запасні варіанти — це Михайличенко і Петраков. Але по Петракову, мені здається, це свідомо кимось була пущена інформація про його можливе призначення. У його запрошенні немає логіки з боку федерації — його не призначили тренером молодіжної збірної, хоча він вдало виступав із юнаками, а тепер нібито призначають тренером національної команди. Тут логіки я не бачу взагалі — людину прибрали з молодіжної збірної. Послідовності немає, він Вдало виступив на чемпіонаті світу, а його відсторонили на користь Ротаня.

За логікою тоді повинен бути Ротань, а не Петраков, правильно? За рейтингом. Але ми бачимо по Маркевичу, що досвідчений тренер не захоче зриватися на півроку-рік. Дуже складна ситуація, з одного боку — приваблива посада, з іншого — відразу потрапляєш у цейтнот, шанси вийти на чемпіонат світу дуже маленькі. Навряд чи знайдеться той, хто захоче підставитися», — вважає фахівець.