Директор з футболу «Шахтаря» Даріо Срна поділився думками про результати команди і суддівство в Україні.

«Шахтар» незадоволений суддівством.

«Після поразки від «Олександрії» команда повинна була проявити реакцію з «Генком». Зробили ще один крок – здобули перемогу. Матч з «Олександрією» потрібно залишити позаду і рухатися вперед.

Ми – одна команда, коли виграємо і програємо. Ми разом і цим сильні. Зараз у нас «Металіст-1925», дуже хороший суперник, і тільки після цього будемо думати про «Монако».

Звичайно, ніхто не очікував, що після трьох турів ми втратимо очки. Це повинно бути уроком. У нас дуже багато молодих футболістів.

Хочу сказати, що «Шахтар» незадоволений суддівством, яке арбітри показали в цих трьох турах. Явно не поставили три пенальті в ворота суперників «Шахтаря». Два – зі «Львовом», один – з «Олександрією». Без ВАР, звичайно, важче – я розумію, що судді теж люди і можуть помилятися. Але занадто багато помилок в бік «Шахтаря».

Суддівство з нами і деякими іншими командами відрізняється. Це неприємно. Комусь судиться, а комусь ні. Подвійні стандарти. Це не виправдання, просто хочу сказати: розумію арбітрів, помилки трапляються, але суддівство з перших трьох турів почалося не дуже добре.

Сподіваюся, що суддівство буде більш якісним і неупередженим. Будемо уважно стежити за всіма матчами і, якщо судді будуть упереджені, будемо про це голосно говорити. Ми за чесну гру, і нехай перемагає найсильніший», — сказав Срна.

«Шахтар» зіграє з «Металістом-1925» 13 серпня.