Центральний матч третього туру УПЛ між «Зорею» та «Динамо» завершився перемогою киян з рахунком 1:2. Другий м’яч в їх складі забив атакуючий півзахисник Віталій Буяльський.

Цей гол став для хавбека ювілейним – 30-м в рамках Української Прем’єр-ліги. Щоб досягти символічної позначки, йому знадобилось 168 матчів. В рейтингу бомбардирів за всі чемпіонати України Віталій випередив таких відомих футболістів, як Дуглас Коста, Денис Кожанов, Роман Безус та Олександр Караваєв.

Свої перші голи на рівні УПЛ Буяльський забивав у складі «Говерли», за яку виступав на правах оренди. Власне, в складі ужгородців він відзначився трьома забитими м’ячами. Решта – вже в складі «Динамо». Якщо брати рейтинг бомбардирів саме київського клубу, то в ньому Віталій ділить 19-20 місце з Денисом Гармашем. При цьому наступний забитий м’яч дозволить Буяльському зрівнятись з Клебером, Чернатом та Бангурою.

Додамо, що після трьох турів нового чемпіонату України лідерство в списку бомбардирів УПЛ захопив форвард «Ворскли» Руслан Степанюк. Він відзначився в кожному зіграному матчі, загалом на його рахунку зараз чотири забиті м’ячі.