Новини

Мілевський прокоментував нічию в Класичному між Динамо та Шахтарем

Колишній нападник “Динамо” та збірної України Артем Мілевський підбив підсумки матчу 11-го туру УПЛ між киянами та “Шахтарем”.

У неділю в Києві відбувся один із найбільш очікуваних матчів осінньої частини української Прем’єр-ліги – “Динамо” приймало “Шахтар”. Виявити сильнішого гранди в Класичному не змогли – на гол Артема Бондаренка господарі відповіли пізнім взяттям воріт від Олександра Караваєва, який встановив остаточний рахунок 1:1.

Цей результат зіграв на руку “Динамо” в турнірному плані, адже перевага команди Олександра Шовковського над принциповими суперниками й досі становить шість очок.

Невдовзі Мілевський поділився емоціями від подій на футбольному полі.

“Я вважаю, що “Динамо” просто відскочило. Я, безумовно, радий, що так вийшло, але я не звик бачити таке “Динамо” на стадіоні імені Лобановського. Зрозуміло, що у “Шахтаря” було на два дні більше відпочинку. Я і з Ярмолою говорив про це. Він сказав, що дуже важко. Ці переїзди: поїзди, автобуси. Це не на літаку летіти.

Я все прекрасно розумію, “Динамо” було важко, але в цьому матчі я побачив якусь боязкість і страх перед “Шахтарем”. Хлопці, не треба нікого боятися!

Є фармакологія та інші засоби відновлення. Чому “Динамо” почало грати у футбол тільки після 0:1?

Ну слава Богу, що не програли. Дарійо [Срна], напевно, плюється зараз і бризкає слиною, що не дотиснули і не виграли. Розповім прикол. Ішов я після студії повз роздягальні команд у підтрибунці. Зайшов до “Динамо” побажати удачі. Потім проходжу біля “Шахтаря”, тут Пятов виходить. Кажу: “Привіт, легендо”. Повертаю голову, а тут цей майстер іде – Срна – на стилі, в костюмчику.

Я йому відразу: “Бачу, ви в Італії одягаєтеся”. Посміялися, коротше. Даю Пятову телефон: “Сфоткай нас”. Андрюха: “У сенсі?” – “У прямому”. Він почав фоткати мене зі Срною. Коротше, у підземці була крутіша атмосфера, ніж на полі”, – сказав Мілевський сайту Sport-express.ua.

antonio

Recent Posts

Кантен Фійон-Майє: «Буває, коли я більше розчарований перемогою, ніж п’ятим місцем»

Дворазовий олімпійський чемпіон, п’ятиразовий чемпіон світу французький біатлоніст Кантен Фійон-Майє розповів, як готується до гонок,…

28 хв. ago

Дюбуа висловився на підтримку Ф’юрі в реванші проти Усика

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією IBF Даніель Дюбуа поділився думками щодо майбутнього реваншу…

1 годину ago

Вірер розповіла про свої цілі на майбутній сезон

Італійська біатлоністка Доротея Вірер висловилася про мотивацію і свої цілі на майбутній сезон 2024/2025. "Я…

2 години ago

У США помер воротар клубу MLS

"Філадельфія Юніон" підтвердив смерть 25-річного голкіпера Холдена Трента. Про це клуб оголосив у своєму Twitter.…

4 години ago

Букмекери назвали головного фаворита в боротьбі за “Золотий м’яч”

Букмекери оцінили шанси головних претендентів на нагороду "Золотий м'яч"-2024 найкращому футболісту світу. Головним фаворитом у боротьбі…

4 години ago

Український олімпійський чемпіон висловився про завершення своєї кар’єри

Олімпійський чемпіон із фристайлу Олександр Абраменко поділився деталями стосовно рішення завершити професійну кар'єру. В одному…

5 години ago