Захисник київського “Динамо” Олександр Караваєв дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками матчу 11-го туру УПЛ проти донецького “Шахтаря” (1:1).

– Вітаю з забитим голом, з врятованою нічиєю. Які у вас враження від гри?

– Ну звісно позитивні. Ми вирвали нічию, хоча ми повинні грати набагато краще. Ми розраховували на три залікові бали. Але ми будемо працювати, щоб не робити таких помилок.

– Ви почали гру не в стартовому складі…

– Нічого страшного! В мене так завжди (сміється – прим.). Починаю не зі стартового складу, але якщо мені дають шанс, я намагаюся ним скористатися.

– Було видно, особливо на початку матчу, що команді важко. Це було спричинено втомою від матчу проти «Роми» чи чимось іншим?

– Все може бути. Будемо розбиратися. Це може бути втома; може, не зіграли, як домовлялися. Будемо розбирати, щоб не повторювати тих помилок, які в нас були.

– Тиждень тому ви забивали гол у ворота «Оболоні», цього разу – «Шахтарю». Наскільки різні у вас емоції від цих голів?

– Це зовсім інша гра, це Класичне. Он мені всі кажуть статистику, я ніколи раніше не дивився. Але я знаю, що я «Шахтарю» не забивав, 28 матчів не забивав. Хоча багато разів за різні команди проти них грав.

Хотів дуже забити «Шахтарю», і все сьогодні співпало. Звісно, радію цьому.

– Що сказали головний тренер та партнери по команді в роздягальні?

– Звісно, привітали. Це дуже сильно, коли виходиш на заміну і забиваєш гол. Звісно, всі радіють, що вийшло нічию вирвати.

– Сьогодні будете згадувати цей матч чи думати про наступний?

– Ні, завтра вже про наступний думаємо. У нас щільний графік, уже Кубок на носі (матч 1/8 фіналу проти полтавської “Ворскли” 29 жовтня – прим.).

Антон Греськів для EuroFootball.com.ua