Луческу назвав причину свого звільнення з Динамо

Колишній наставник «Динамо» Мірча Луческу розповів, чому вирішив піти з посади головного тренера.

«Київське «Динамо» я залишив у листопаді минулого року, того дня прилетіло 50 дронів і продовжувати вже було неможливо, я зрозумів, що мені пора додому. Мені шкода команду, моїх колег і гравців: у таких умовах нелегко грати у футбол.

Це дуже складно, коли я розмовляв із гравцями, вони зрозуміли, що важливо дарувати людям відчуття радості. Футбол – це радість, попри всі ці страждання і розмах війни, футбол дуже допоміг. Раніше ми грали без глядачів і потрібно було оголосити хвилину мовчання на честь військових на фронті, це було складно, тому що все проходило на очах.

Нам доводилося грати всі європейські матчі за кордоном, навіть у лізі це було складно, тому що Україна велика, і не можна було ні літаком, ні 8-годинною поїздкою автобусом: ми повинні були продовжувати показувати всім, що, попри труднощі, життя продовжувалося», – наводить слова Луческу Roma News.

Нагадаємо, румунський фахівець з літа 2020-го по листопад 2023-го очолював «Динамо» і в першому сезоні під його керівництвом київська команда стала чемпіоном України, а також виграла Кубок і Суперкубок України.

ТОП спортивних подій для УКРАЇНИ у 2023 році:

ЄВРО-2024:

АНГЛІЯ - ШВЕЙЦАРІЯ (ВІДЕО СЕРІЇ ПЕНАЛЬТІ):