Чемпіон України з футзалу – київський «ХІТ» поступився іспанській «Картахені» в другому матчі основного раунду Ліги чемпіонів.

Напередодні у першому турі кияни поступились бельгійському «Андерлехту» (2:8). «Картахена» ж зіграла внічию з польським «Рекордом» (1:1).

Другий поєдинок український колектив розпочав впевнено й нічим не поступався потужному супернику. Все зіпсувала жахлива помилка голкіпера Сухова, який обрізався у центрі майданчика й дозволив гравцю «Картахени» Мухудіну відправити м’яч у порожні ворота. На перерву команди пішли за мінімальної переваги іспанців.

Українська команда намагалась вирівняти гру, але на початку другого тайму знов пропустила. Хіль замкнув передачу на дальній стійці після прострілу. А вже на екваторі тайму кияни «горіли» – 0:4, після того як протягом п’яти хвилин дублем відзначився Кавальканте.

Єдиний м’яч у складі чемпіонів України зумів відіграти Абакшин. Бронзовий призер ЧС перехопив передачу суперників і технічно перекинув голкіпера.

У таблиці своєї групи «ХІТ» залишаються на останній, четвертій сходинці. «Картахена» ж з чотирма очками стала лідером квартету. До еліт-раунду Ліги чемпіонів вийдуть три найкращі команди.

Таким чином, доля столичної команди визначиться у заключному турі в поєдинку проти польського «Рекорда». Він відбудеться в суботу, 26 жовтня (початок – о 18:00). Щоб претендувати на вихід у наступний етап, потрібна лише перемога.