Головний тренер першолігового «Маріуполя» Олег Краснопьоров поділився думками щодо поточного фінансового стану клубу.

Нещодавно стало відомо про значні фінансові негаразди в «Маріуполі». Гравці команди протягом кількох останніх місяців не отримували зарплату, а тому як протест не вийшли на матч проти «ЮКСА». Тим не менш, за кілька днів «Маріуполь» вийшов на гру проти «Діназа» та переконливо обіграв суперника з рахунком 3:0.

Напередодні Краснопьоров заявив, що «Маріуполь» шукає кошти для того, щоб вийти на наступний поєдинок.

«У нас зараз немає фінансування. Усім, думаю, відомо про те, яка ситуація у «Маріуполя». Ми не зіграли з «ЮКСА», гравцям вдалося знайти 80 тисяч гривень, щоб провести поєдинок проти «Діназа».

Ми звертаємося до небайдужих людей, допомогти нам знайти кошти, щоб зіграти проти «Металурга». У нас немає менеджера, посадовця у клубі, який би цим займався. Ми залишилися самі, це роблять гравці та тренери – ми шукаємо спонсора, який би допоміг врятувати «Маріуполь».

Нам потрібна допомога, як на найближчий матч, це знову 80 тисяч гривень, так і довгостроково. Шукаємо гроші на матч проти «Металурга», щоб виграти час на пошук нового інвестора. У такий час команда «Маріуполь» має зберегти своє існування в Україні», — сказав Краснопьоров сайту «Український футбол».