Колишній гравець “Динамо” та збірної України Олександр Алієв висловився стосовно поєднання служби в лавах ЗСУ зі своїми виступами в медіафутболі.

Наприкінці минулого тижня стало відомо про те, що Олександр Алієв повертається у футбол. Він став гравцем медіафутбольного клубу PROFAN. Водночас, Алієв є чинним військовослужбовцем Збройних сил України, до яких він долучився на початку повномасштабного вторгнення Росії.

На пресконференції, присвяченій старту 5-го туру Української футбольної медіаліги, Алієв відповів на питання EuroFootball.com.ua стосовно його планів поєднувати військову службу та виступи в медіафутболі.

“Я дуже вдячний своїм командирам, він у мене не єдиний, що можу більше часу проводити в Києві.

Я дуже часто їжджу туди, на передок. Нещодавно я повернувся не сказати, що зі своєї батьківщини, з Курська. Був там, був у Сіверську. Я постійно їжджу до пацанів, я постійно з пацанами спілкуюся. Всюди мене раді бачити. Я багато куди їжджу.

На даний момент у мене не надто велика завантаженість в армії. В перші дні, коли почалася повномасштабна війна – так, у мене часу було дуже мало. Я спав по чотири години. Я думаю, що й Тьома (Артем Мілевський – прим.) знає прекрасно – я до нього теж приїжджав.

Наразі в мене більше часу. Коли я сюди прийшов (до PROFAN – прим.), я сказав, що якщо я зможу, то я буду грати й тренуватися. Якщо не зможу, то вибачте. Так ми й домовилися”, – сказав Алієв.

Антон Греськів для EuroFootball.com