Будинок бразильського футболіста Дугласа Луїса та його дівчини, швейцарської футболістки Аліші Леманн, був пограбований вночі, коли обидва гравці “Ювентуса” були відсутні вдома. Про це повідомляє низка італійських ЗМІ.

Дуглас Луїс на момент пограбування відпочивав після матчу Серії А проти “Лаціо”, тоді як Леманн знаходилась на виїзді разом із жіночою командою “Ювентуса”, яка готувалася до гри проти “Інтера” у Мілані.

За попередніми даними, злодії проникли до будинку та винесли 11 дорогих годинників Луїса загальною вартістю близько 500 тисяч євро, а також кілька коштовних прикрас Леманн. Сигналізація в будинку спрацювала о 1:30 ночі, після чого на місце одразу прибула поліція, а також судово-медичні експерти, щоб провести розслідування.

Цей інцидент став черговим у серії крадіжок, які стосуються відомих футболістів, що проживають у престижних районах Турина. Раніше жертвами зловмисників ставали такі гравці, як Мойзе Кін і Кайо Жорже. Анхель Ді Марія навіть зумів запобігти проникненню до свого будинку за допомогою Душана Влаховича, який вчасно помітив підозрілу активність біля оселі свого сусіда.

Дуглас Луїс приєднався до туринського “Ювентуса” влітку 2024 року, перейшовши з англійської “Астон Вілли” за 51,5 мільйона євро. Разом із ним до Італії переїхала і його дівчина, Аліша Леманн, яка також є відомою футболісткою і виступає за жіночу команду туринського клубу.