Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань поділився спогадами щодо своїх виступів у київському «Динамо».

Протягом своєї кар’єри футболіста Ротань двічі грав у складі «Динамо». Щоправда, обидва рази йому не вдавалося закріпитися в складі «біло-синіх».

Напередодні Ротань розповів, що завадило йому досягти значних успіхів у «Динамо».

«Я хотів іншого. «Дніпро» був моєю командою. В «Динамо» на початку все було добре, але травма, операція, не дали змогу себе проявити. В «Динамо» на позицію є два-три футболіста. Дуже тяжко в клубах-грандах конкурувати, особливо коли травмувався. І ти вже дивишся не на гроші, а щоб повернутися, грати.

На першому етапі в «Динамо» в мене були такі моменти, де я просто хотів грати. Я розумів, що я футболіст, що якщо я буду виходити на заміну або сидіти на лавці, то я не буду щасливий. Це не дасть нічого хорошого ні для клуба, ні для мене. Тому я повернувся в «Дніпро».

Другий етап в «Динамо» – це вже закінчення кар’єри. Тут вже більше, мабуть, на мене розраховували, щоб я допоміг молоді. Коли в тебе немає перспектив в цьому клубі, ти повинен допомагати.

На жаль, в цей момент були проблеми не тільки в мене, а і батько захворів. Мені було не до футболу, тому прийшов час, де потрібно було вибирати», — цитує Ротаня «Український футбол» із посиланням на YouTube-канал «The Sport Dnipro Ukraine».