Захисник київського “Динамо” Тарас Михавко відповів на питання ЗМІ, зокрема EuroFootball.com.ua, за підсумками матчу 10-го туру УПЛ проти київської “Оболоні” (5:1).

– Вітаю з перемогою! Здавалося, що матч був для “Динамо” простим, хоч із деякими труднощами. Які у вас враження від гри?

– Звичайно, приємно перемагати. Це було дербі, й ми налаштовувалися по-максимальному. Звісно, прикро, що у свої ворота забив. Але нічого страшного, буду старатися забивати в чужі.

– В команді вас якось підбадьорили після автоголу?

– Так, все нормально. Сказали забути, буває. Просто вийшло так, що четвертий матч поспіль [забиваю] – два туди, два туди.

– Київське дербі – матч особливий. У вас було особливе налаштування на нього?

– Ми налаштовуємося на кожний матч максимально, і в кожному матчі хочемо перемагати. Налаштовуємося на кожну команду однаково.

– Кілька днів тому ви ще були в розташуванні молодіжної збірної України. Чи важко перемикатися з футболу збірних на клубний?

– Звичайно, важко. В збірній одні вимоги, в клубі зовсім інші. Але більше сил забирають переїзди.

Адаптуватися не так і важко, але треба певний час. Можна сказати, що ми вчора тільки провели одне тренування всією групою. А так загалом усе добре.

– Наступного тижня “Динамо” грає проти “Роми” та “Шахтаря”. Ви вже думали про ці матчі чи вся ваша увага була на “Оболоні”?

– Ні, на “Оболоні”. Сьогодні зіграли, і з завтрашнього дня будемо думати тільки про “Рому”. Тому налаштовуємося на наступні матчі.

Антон Греськів для EuroFootball.com.ua