Новини

Караваєв: “Мені сподобалося, як Оболонь грала відкрито”

Захисник київського “Динамо” Олександр Караваєв відповів на питання EuroFootball.com.ua за підсумками матчу 10-го туру УПЛ проти київської “Оболоні” (5:1).

– Вітаю з перемогою та забитим голом! Які ваші загальні враження від гри?

– Звісно, позитивні, бо виграли з гарним рахунком. Погано, що пропустили, але таке буває, тому нічого страшного. Головне, що ми свої голи забили, і гра нам вдавалася.

Хоча “Оболонь” добре сьогодні грала. Мені сподобалося, як вони відкрито грали, намагалися грати. Вони відбивалися, намагалися створювати моменти. Була дуже цікава гра.

– Ви сьогодні грали здебільшого в атаці. Вам до вподоби грати на цій позиції чи краще в захисті?

– Я вже останні 6-7 років граю на різних позиціях. Тому, мені вже байдуже, де грати. Звісно, мені позиція крайнього захисника більш рідна, але якщо є ротація, то для мене немає проблем.

– Ви відзначилися гарним голом сьогодні? Яким цей епізод був вашими очима?

– Ми багато спілкуємося з хлопцями. До цього я казав Владиславу (Кабаєву – прим.): “Коли ти побільше зміщуєшся в центр, то або пробивай, або давай передачі”. Він послухав і зробив цю передачу, дуже гарну. В мене було дуже багато часу, щоб прийняти рішення, прийняти м’яч, пробити.

– Здавалося, що в першому таймі “Динамо” вдавалося абсолютно все, а вже на початку другого “Оболонь” вирівняла ситуацію. Чому не вдалося тиснути на суперника весь час?

– Гра так виходить, що десь виходять моменти, десь ні, десь ти перебудовуєшся по ходу. Тому, все буває. Але в нас уже був результат, і, звісно, “Оболонь” хотіла забити гол, тиснула і відкривалася.

Ми могли цим користатися, в нас було дуже багато виходів, щоб ще більшим зробити рахунок.

– Наступного тижня на “Динамо” чекають важкі і важливі матчі проти “Роми” та “Шахтаря”. Ви вже думали про них чи були зосереджені на “Оболоні”?

– Так, дуже насичений графік, але ми звикли до нього. В нас високі цілі та завдання. Всі розуміють, в якому ми клубі знаходимося.

До цих матчів ми ще не готувалися, бо найважливіший матч – той, який буде наступним. Він уже пройшов. Із завтрашнього дня будемо робити корективи по цьому матчу й готуватися на наступні.

Антон Греськів для EuroFootball.com.ua

antonio

Recent Posts

Український боксер дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер Максим Молодан висловився про майбутній повторний бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.…

3 часа ago

Ексчемпіон світу дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон поділився очікуваннями від реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.…

18 часов ago

Легенда Манчестер Юнайтед вкрав футболку у фаната

Колишнього вінгера "Манчестер Юнайтед" Нані звинувачують у крадіжці футболки вболівальника після того, як його попросили…

18 часов ago

Футболіст Шахтаря дізнався, що не є батьком дитини своєї подруги

20-річний бразильський футболіст "Шахтаря" Вінісіус Тобіас тиждень тому став батьком дівчинки, яку народила його тодішня…

19 часов ago

Гвардіола відзначився суперечливою заявою щодо України

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола зробив суперечливу заяву щодо України. Однією з головних новин…

20 часов ago

На фронті загинув призер чемпіонату світу

На російсько-українській війні загинув військовий та професійний скелелаз Максим Петренко. Трагічну звістку напередодні повідомив на…

21 час ago