Новини

Олімпійський чемпіон із боксу вірить у перемогу Ф’юрі над Усиком

Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

За трохи більше ніж два місяці Усик (22-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) знову зустрінуться в рингу. Лідери дивізіону суперважкої ваги проведуть між собою довгоочікуваний реванш 21 грудня.

На думку Харрісона, «Циганського короля» не варто скидати з рахунків.

«На папері Ф’юрі – не фаворит. Усик може танцювати навколо нього, працювати в човні та перебоксувати його. Але щось каже мені, що Тайсон Ф’юрі має трохи додаткової магії.

Він приїде до Саудівської Аравії і поверне час назад. Йому потрібно відповідати формі та кондиціям Усіка. Ф’юрі багато зробив неправильно в бою з Усіком, як і Ентоні Джошуа, але він доставив Олександру більше проблем, ніж будь-який інший боєць.

Я думаю, що повністю мотивований Ф’юрі, який піде напролом, справді може кинути Усіку виклик у реванші. Йому просто потрібно використати всі його переваги. Йому є що доводити.

Ф’юрі – боксер, який продовжує боксувати, незважаючи на всі злети та падіння у його кар’єрі. Деколи він по-різному ставиться до боїв, і це не завжди закінчується добре. Але, подивившись його останні відео, ви можете сказати, що він в режимі розплати і хоче все зробити правильно», — заявив Харрісон.

antonio

Recent Posts

Легенда Челсі виніс вердикт Мудрику

Колишній гравець лондонського "Челсі" Флоран Малуда поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика. Після свого…

24 минуты ago

Сіренко дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер важкої ваги Владислав Сіренко дав свій прогноз на реванш між Олександром Усиком та…

15 часов ago

Віттоцці розповіла про свою мету на зимовій Олімпіаді-2026

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці розповіла про перспективи своєї кар’єри та назвала мету…

16 часов ago

Колишній чемпіон світу назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Ріддік Боу поділився очікуваннями від майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном…

17 часов ago

Відомо, коли збірна України гратиме в ексклюзивній формі adidas

Генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс висловився стосовно екіпірування національної збірної України. Цієї осені УАФ…

18 часов ago

Дериземля розповів про підготовку біатлоністів в умовах російських обстрілів

Колишній біатлоніст, а нині віцепрезидент української Федерації біатлону України Андрій Дериземля в інтерв’ю виданню "Чемпіон"…

19 часов ago