Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

За трохи більше ніж два місяці Усик (22-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) знову зустрінуться в рингу. Лідери дивізіону суперважкої ваги проведуть між собою довгоочікуваний реванш 21 грудня.

На думку Харрісона, «Циганського короля» не варто скидати з рахунків.

«На папері Ф’юрі – не фаворит. Усик може танцювати навколо нього, працювати в човні та перебоксувати його. Але щось каже мені, що Тайсон Ф’юрі має трохи додаткової магії.

Він приїде до Саудівської Аравії і поверне час назад. Йому потрібно відповідати формі та кондиціям Усіка. Ф’юрі багато зробив неправильно в бою з Усіком, як і Ентоні Джошуа, але він доставив Олександру більше проблем, ніж будь-який інший боєць.

Я думаю, що повністю мотивований Ф’юрі, який піде напролом, справді може кинути Усіку виклик у реванші. Йому просто потрібно використати всі його переваги. Йому є що доводити.

Ф’юрі – боксер, який продовжує боксувати, незважаючи на всі злети та падіння у його кар’єрі. Деколи він по-різному ставиться до боїв, і це не завжди закінчується добре. Але, подивившись його останні відео, ви можете сказати, що він в режимі розплати і хоче все зробити правильно», — заявив Харрісон.