Сергій Третьяк, друг Артема Мілевського, прокоментував свій нещодавній виїзд за межі України.

Нещодавно в соцмережах Третьяка з’явилися світлини, з яких можна зробити висновок про те, що наразі він перебуває не в України.

Напередодні сам Третьяк розповів, яким чином він зміг перетнути кордон.

«Так, привіт із Іспанії. Я виїхав абсолютно легально, хабарі нікому не давав і скоро повернуся в Україну. Я виїхав від благодійного фонду.

Чи не зашкварно викладати такі світлини? А ви зайдіть у будь-який заклад Києва, наприклад Фенікс, Catch або Goodwine, і там так само будуть сидіти і пити вино за тисячу доларів та їсти стейки за десять тисяч гривень. Тому я не бачу нічого зашкварного, що я п’ю вино в Іспанії.

Я вражений своєю аудиторією, тому що ні одного негативного повідомлення я не отримав. Кожен підписник, і навіть невідомі люди написали мені теплі слова, гарні побажання і сказали мені, що я все правильно зробив і вони також би хотіли виїхати, тому що зараз у країні складна ситуація.

Після концертів «Океану Ельзи» і не тільки ТЦК забирає чоловіків на фронт, також вони ходять по елітних спортзалах, видають повістки. Війна вже всім набридла, люди хочуть перемоги.

Ціль мого виїзду? Я приїду з допомогою для нашої країни, привезу пару машин, може, ще щось, що військові попросять», — заявив Третьяк сайту Sport-express.ua.