Колишній вінгер «Інгульця» Ярослав Богунов висловився стосовно свого відходу з клубу та конфлікту з головним тренером команди Василем Кобіним.

Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Богунов після матчу 8-го туру УПЛ проти «Оболоні» (1:2) покинув склад «Інгульця».

Згодом 31-річний футболіст підтвердив цю інформацію та розповів про конфлікт, який був у нього з очільником команди Василем Кобіним.

«Так, я вже не в «Інгульці». Ми не могли знайти спільну мову із головним тренером Василем Кобіним. У нас була хороша команда та колектив. Потім щось пішло не так, на жаль.

Чиє було рішення? Кобін так вирішив – і все. При цьому в обличчя ніяких претензій мені не висловлював.

Як дізнався, що більше не в команді? Після матчу з «Оболонню» (1:2) я прийшов на ранкове тренування, Кобін стояв спілкувався із Сашею Козаком. Козак до мене підійшов й сказав: «Ярік, ти не тренуєшся. Так вирішив Кобін».

Я підійшов одразу й сказав: «Навіщо ви через Сашу передаєте? Я від вас у двох метрах. Підійдіть й скажіть мені особисто».

Кобін сказав, що, мовляв, це рішення не обговорюється. Типу я роблю, що хочу, граю у свій футбол, багато розмовляю, постійно чимось не задоволений і все таке. Я відповів, що більше не маю ніякого бажання продовжувати цей діалог.

Повторюся, до Кобіна усе було чудово та прекрасно. Команда грала у якісний красивий футбол та досягала результату», — сказав Богунов сайту «Український футбол».