Колишній чемпіон світу Карл Фроч поділився думками щодо чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександра Усика.

Напередодні Фроч заявив, що вважає Усика (22-0, 14 KO) найкращим боксером у нинішній ері завдяки перемогам над Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 KO).

«Усик, напевно, найкращий у нашій ері. Він довів це, тому що побив Ф’юрі і двічі відшльопав Джошуа. Один із тих боїв був ближчим, але не таким і близьким.

Він побив Ф’юрі, коли той тільки-но пройшов свій пік. А Джошуа вже був не той. Коли він бився з Усиком, він не мав правильної психології після того, як йому начистив зад Руїс. Не можна сказати, що Усик не зміг би добре виступати в епосі дев’яностих і на початку двохтисячних, але… Ти давав би йому шанс проти тих бійців, але не можна сказати, що він би так само домінував. Тому що зараз він саме домінує.

Він побив усіх найкращих. Він побив Джошуа, Ф’юрі, Дюбуа. А Дюбуа ось відшльопав Джошуа. Я думаю, у тій ері в боях йому довелося б битися більше, ніж він б’ється зараз», — сказав Фроч.