Новини

Чемпіонат України знаходиться на межі зриву

Президент Федерації хокею України Георгій Зубко поділився деталями стосовно подальшого майбутнього чемпіонату України з хокею.

В останні тижні український хокей проходить крізь кризові часи. 22 вересня в Кременчуку відбувся так званий «генеральний конгрес Федерації хокею України». Там керівником ФХУ було обрано Сергія Мазура — власника хокейного клубу «Кременчук».

Тим не менш, офіційно президентом Федерації залишається Георгій Зубко. Напередодні він розповів, якою є ситуація з проведенням чемпіонату України з хокею.

«Національний чемпіонат є одним із ключових елементів шантажу з боку наших опонентів. Клуби, до яких причетні представники заколотників, шантажують ФХУ своєю участю в змаганнях. Зараз вже можна говорити прямо: проведення національного чемпіонату під загрозою зриву.

Станом на сьогодні Федерація хокею України перебуває в стані пошуку варіантів, з допомогою яких змагання стартували б. Ми все ще намагаємося привести до тями людей, які, як мені здається, вже й самі не до кінця розуміють, чого хочуть. Псевдоконгреси проведені, у жодних національних реєстрах їхні результати не зафіксовані, а подальшої відповідальності за долю українського хокею ніхто на себе брати не хоче», — заявив Зубко в інтерв’ю сайту Sport.ua.

antonio

Recent Posts

Усик відмовився від соцмереж під час підготовки до бою з Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик відмовився від…

30 минут ago

Клуб чемпіонату України шукає гроші, щоб вийти на наступний матч

Головний тренер першолігового "Маріуполя" Олег Краснопьоров поділився думками щодо поточного фінансового стану клубу. Нещодавно стало…

2 часа ago

Алієв: “УПЛ не так багато висвітлюють, як Медіалігу”

В понеділок у Києві відбулася пресконференція, присвячена старту 5-го туру Української футбольної медіаліги. Головними дійовими…

3 часа ago

Майк Тайсон назвав боксера, з яким би боявся вийти в ринг

Культовий боксер Майк Тайсон порозмірковував над тим, кого з сучасних боксерів неможливо перемогти. "Бенавідес перемагає…

3 часа ago

Збірна України передасть призові з чемпіонату Європи на допомогу ЗСУ

Збірна України з боксу оголосила, куди передасть свої призові з чемпіонату Європи U-23, що завершився…

3 часа ago

В Арсеналі розкрили роль Зінченка в команді

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета розповів, якою є роль у команді українця Олександра Зінченка.…

4 часа ago