Новини

Збірна Росії з футболу насилу знайшла суперника для товариського матчу

Збірна Сирії з футболу погодилася зіграти із командою Росії. Як повідомив директор із комунікацій сирійської федерації футболу Емад Амірі, ведуться активні переговори з Російським футбольним союзом (РФС) щодо товариського поєдинку у листопаді.

«Ми знаходимося на фінальній стадії і вже погодили дату матчу – 19 листопада. Ідуть переговори щодо місця проведення гри, Сирія може зіграти в Росії. Ми близькі до того, щоб цей матч у листопаді відбувся, але жодних офіційних документів поки не підписано», – сказав Амірі в інтерв’ю Sport24. Зокрема обговорюється варіант проведення матчу в Москві.

Спочатку збірна Росії мала зіграти з Пакистаном, але сторонам не вдалося досягти домовленості, незважаючи на те, що збірна Пакистану вільна від матчів у ці дати після вильоту з кваліфікації ЧС-2026. Також не захотіла зв’язуватися з РФ та Танзанія.

Наразі РФС ще не оголосив суперників Росії щодо матчів у найближчу міжнародну паузу. Навчально-тренувальний збір національної команди розпочнеться 7 жовтня.

Ця новина спровокувала справжню істерику у російських уболівальників.

«Це просто божественно! Завжди чекав цього матчу», «От куди заводять авантюристи та мерзотники», «Що за люта ганьба від безвиході?», «А ще цього року були жарти що гратимемо тільки з Сирією та Еритреєю», «Геополітична гойда!», «Подумати страшно, скільки ми їм забашляли, щоб хоч хтось погодився з нами зіграти», «Це прорив», – знущаються користувачі в коментарях.

antonio

Recent Posts

Відомі подробиці нещодавньої травми Ярмоленка

З'явилися нові деталі щодо нещодавнього ушкодження вінгера київського "Динамо" Андрія Ярмоленко. По завершенні матчу 9-го…

29 минут ago

IBU підвищив призові на Кубку світу та чемпіонаті світу з біатлону

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) підвищив призові на Кубку світу і чемпіонаті світу напередодні сезону 2024/2025.…

1 час ago

Доротея Вірер підтримала нові правила IBU

Чотириразова чемпіонка світу італійська біатлоністка Доротея Вірер підтримала нововведення IBU. "Зараз я на завершальному етапі…

2 часа ago

Шевченко привітав збірну України з бронзою чемпіонату світу з футзалу

Президент УАФ Андрій Шевченко відреагував на здобуття збірною України третього місця на цьогорічному чемпіонаті світу…

3 часа ago

Магучіх розповіла про донат призових з Олімпіади

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх розповіла, чому вирішила задонатити мільйон гривень на захист тварин…

4 часа ago

Ексфутболіст Динамо вирішив завершити кар’єру

Колишній форвард "Динамо" Андре Феліпе у 34 роки ухвалив рішення завершити професійну кар'єру. "Люди кажуть,…

5 часов ago