Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань висловився щодо одного з епізодів у матчі 9-го туру УПЛ проти львівського «Руху».

Один із центральних матчів 9-го туру УПЛ між «Олександрією» та «Рухом» завершився драматичною нічиєю з рахунком 1:1. Господарі були близькими до перемоги, але Ігор Краснопір на 90+9-й хвилині приніс гостям нічию завдяки реалізованому пенальті.

Сам пенальті викликав питання у команд та експертів — одинадцятиметровий було призначено після порушення правил на Краснопірі, який не брав безпосередньої участі в атаці «Руху».

Після матчу Ротань розповів про своє ставлення до суперечливого моменту.

«Ми нічого не коментуємо, не хочемо коментувати. Дамо можливість, я думаю, що прекрасно розберуться всі. В нас є експерти, і в суддівському корпусі. Сприймемо спокійно цю нічию.

Я дивився в повторі [момент з пенальті]. Коментувати я не хочу, тому… Думаю, таких пенальті можна ставити вісім за гру. У цьому ж матчі в першому таймі можна було ставити в ворота «Руху», як мінімум. Не хочу це коментувати, думаю, не потрібен нам скандал в УПЛ», — цитує Ротаня Tribuna.com із посиланням на «УПЛ ТБ».