Срібна призерка Олімпіади потрапила в лікарню

Олімпійську призерку з карате Анжеліку Терлюгу машина швидкої допомоги забрала до лікарні. Спортсменка опинилася на лікарняному через проблеми з нирками.

Титулована українська каратистка Анжеліка Терлюга поставила свою кар’єру на паузу. Наразі 32-річна уродженка Одеси очікує народження дитини.

У минулу п’ятницю спортсменці стало зле. Анжеліка відчула різкий біль у лівому боку. Рідним довелося терміново викликати швидку та везти її в лікарню.

«Історія, яка змінила плани та затягнула мене на лікарняний. Ніколи не думала, що мене забере швидка. Але це сталося в п’ятницю. В один момент стало дуже боляче в лівому боці. Далі все як в тумані.

Не буду писати подробиці, але стан був не дуже. Нарешті о 4-й ранку мене взяли лікарі на стаціонар і поставили крапельницю. Вже в суботу на УЗД знайшли камінь 4,4 мм. Він вийшов з нирки.

Ніколи не думала, що в мене буде така проблема. Готувалась до вагітності дуже серйозно. До вагітності я проходила повний чекін і всі аналізи, які тільки існують.

Я знала, що в мене є камінь 4 мм, але лікар сказав, що це зовсім нестрашно, він сам вийде. Вийшов, б###ь»», – написала Терлюга у сторіз Instagram.

ТОП спортивних подій для УКРАЇНИ у 2023 році:

ЄВРО-2024:

АНГЛІЯ - ШВЕЙЦАРІЯ (ВІДЕО СЕРІЇ ПЕНАЛЬТІ):