Новини

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного партнера в матчах єврокубків компанії GGBET. Захід пройшов у Rest Hall КВЦ «Парковий» і був присвячений участі команди в основному раунді Ліги Європи УЄФА.

Дмитро Бріф, віце-президент клубу, детальніше розповів про партнерство з GGBET. Він зазначив, що ця співпраця є важливим кроком для клубу, адже підтримка від партнера з великим міжнародним досвідом дозволить реалізувати яскраві інноваційні проєкти.

«Ми обрали для себе нову локацію для проведення домашніх матчів, і це рішення спричинило чимало питань, зокрема щодо логістики. Однак, завдяки підтримці нашого нового партнера GGBET, ми впевнені, що зможемо подолати всі труднощі та забезпечити комфортні умови для команди і наших вболівальників.
Гамбург — місто з величезною українською діаспорою, що робить його ідеальним місцем для наших матчів. Це допоможе нам відчувати підтримку не тільки на полі, але й поза ним, створюючи справжню атмосферу домашніх трибун», – підкреслив Дмитро.

Сергій Міщенко, СЕО GGBET, прокоментував партнерство: «Це наш перший партнер серед футбольних клубів, і це велика відповідальність для нашого бренду. Ми прагнемо разом з клубом надати вболівальникам те, що вони заслуговують – унікальні та цікаві пропозиції, контент і активності. Впевнені, що наш спільний досвід і амбіції дозволять досягти великих результатів».

Олександр Караваєв з оптимізмом оцінив шанси «Динамо» на успіх у новому форматі Ліги Європи, зазначивши, що гравці мотивовані показати найвищий рівень гри і вийти у плей-оф.

«Ми гарно почали свій шлях у Єврокубках, і з кожним матчем прагнемо більшого. Попереду на нас чекає багато викликів у зв’язку зі зміною формату турніру, тому кожен поєдинок ми будемо грати як останній», – зазначив Караваєв.

Перший матч «Динамо» проведе 25 вересня на домашньому стадіоні «Гамбург Арена» проти грізного римського «Лаціо». Початок зустрічі – о 22:00.

antonio

Recent Posts

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 часа ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

3 часа ago

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

8 часов ago

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

20 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

22 часа ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

1 день ago