Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.

Нещодавно Світоліна повідомила про те, що вона була змушена достроково завершити свої виступи в поточному тенісному сезоні через травму, яка їй дошкуляла протягом року.

Напередодні на своїй сторінці в Instagram Світоліна повідомила, що перенесла операцію на травмованій нозі та розпочинає процес відновлення.

«На жаль, мій сезон 2024 року вже в підручниках історії, оскільки сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб виправити давню проблему, з якою я намагалася впоратися протягом цього року.

Це та сама проблема, яка закінчила мій сезон у 2023 році і заважала мені більшу частину 2024 року. З нею стало важче справлятися, і вона все більше і більше впливала на мене, не тільки щодо тенісу і тренувань, але і в моєму повсякденному житті теж.

Але зараз я рада можливості зосередитися на своєму відновленні і повернутися ще сильнішою, ніж раніше. Я сповнена рішучості зробити все можливе, щоб повернутися на корт і змагатися на найвищому рівні.

Я хочу подякувати всім вам за підтримку і заохочення в цей непростий час. Ваша любов і позитив означають для мене цілий світ, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з вами на кортах у 2025 році», — сказала Світоліна.