Норвезька біатлоністка Інгрід Тандреволд прокоментувала повернення до змагань після перелому руки, отриманого під час участі в трейлових забігах. Вона посіла третє місце в мас-старті в рамках літнього біатлонного фестивалю Martin Fourcade Nordic в Ансі (Франція).

«Було трохи складно після травми руки, відновлення тривало шість тижнів. Коли я отримала травму, потрібно було зосередитися на тому, що можна зробити зараз і що можна буде зробити в майбутньому. Я йду поетапно.

Було дуже здорово взяти участь у цій гонці тут, в Ансі. Я боролася з Жулією Сімон, Жюстін Бреза-Буше і Лу Жанмонно. І все ж я відчувала, що публіка аплодує мені. Атмосфера була просто неймовірною!

Атмосфера дійсно відрізняється між Францією та Норвегією. Але під час чемпіонату світу в Холменколлені (у 2025 році) буде багато французів, які демонструють оригінальність. Я б сказала, що французи — найбожевільніші (сміється — прим.)», — цитує Тандреволд видання Nordic Magazine.

Перше і друге місця на змаганнях в Ансі посіли французькі біатлоністки Жулія Сімон і Жюстін Брезаз-Буше.

У сезоні-2023/24 Тандреволд посіла третє місце в загальному заліку Кубка світу. Вона чотириразова чемпіонка світу з біатлону в естафетах.