На російсько-українській війні загинув відомий український кікбоксер Роман Головатюк.

Трагічну звістку 31 серпня повідомила пресслужба Кам’янець-Подільської міської ради та в Комітеті молоді та спорту Верховної Ради України.

«Сьогоднішній ранок сколихнув нашу громаду страшною звісткою про загибель Романа Головатюка. Це жахлива новина, в яку не хочеться вірити. Хочеться, щоб це було помилкою.

Роман був відомим в місті, в Україні, в світі — спортсмен, чемпіон, патріот України, справжній козак. Він зробив потужний внесок в розвиток українського спорту. Як же не хочеться писати в минулому часі… За покликом серця Роман полишив спортивну кар’єру, і з перших днів війни добровольцем пішов туди, де був потрібен.

Це велика втрата для всієї України. На жаль, тепер він залишиться в історії України та нашій пам’яті. Спи спокійно, наш Герою, світла пам’ять, Чемпіоне!» — йдеться в заяві Кам’янець-Подільської міської ради.

Роман Головатюк був відомий завдяки своїм успіхам у кікбоксингу. У 2017 році він став призером Всесвітніх ігор у Польщі. Також у його доробку був титул чемпіона світу, низка титулів Кубка світу та Європи та титули чемпіона України. Він мав звання заслуженого майстра спорту з кікбоксингу WAKO.