Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди піжов з життя відомий хокеїст, форвард «Коламбуса» і збірної США з хокею Джонні Годро. ДТП сталася у четвер, 29 серпня. Попередньо гравець загинув 30 серпня.

Про це офіційно повідомила пресслужба «Коламбуса». Джонні Годро був 31 рік. ДТП трапилася під час його прогулянки на велосипеді. Водій автомобіля у стані алкогольного сп’яніння врізався у хокеїста. Також загинув молодший брат Годро — Меттью.

«Коламбус Блю Джекетс» шокований і спустошений цією трагедією. Джонні був не тільки чудовим хокеїстом, але, що більш важливо, люблячим чоловіком, батьком, сином, братом і другом. Ми висловлюємо наші щирі співчуття його дружині Мередіт, його дітям, Ноа та Джонні, його батькам, родини та друзям із приводу втрати Джонні та Меттью.

Він грав у хокей з великою радістю, яку відчували всі, хто бачив його на льоду. Скрізь, де він грав, від Бостонського коледжу до «Калгарі Флеймз» і команди США до «Блю Джекетс», — йдеться в повідомленні пресслужби «Коламбуса».

В минулому сезоні Годро провів 81 зустріч, де закинув 12 шайб і зробив 48 асистів. За США на ЧС-2024 Джонні провів 8 матчів, записавши у свій доробок 3 шайби та 8 асистів.

Хокейну кар’єру Джонні Годро розпочав 2009 року. Годро мав би провести свій 12 сезон у НХЛ. Хокеїст зіграв у лізі 805 поєдинків, у яких закинув 254 шайби та віддав 522 гольові передачі. Додамо, що угоду з клубом НХЛ «Коламбусом» Джонні підписав у 2022 році.