Воротар донецького “Шахтаря” Дмитро Різник прокоментував ексклюзивно для EuroFootball.com.ua перемогу над “Лівим Берегом” (1:0) у матчі 3-го туру УПЛ.

– Дмитре, вітаємо з перемогою! Які Ваші загальні враження від матчу?

– Дякую! Ну що, виграли матч, задоволені. Може, десь не виходила гра на сто відсотків, але вкатуємося в сезон і далі будемо тренуватися краще й грати правильніше.

– Після поразки від “Полісся” в минулому турі чи був мандраж або хвилювання через необхідність здобути результат?

– Не було мандражу. Була впевненість у команді. Ми здобули потрібний нам результат, ми виграли гру, і тепер з гарним настроєм рухаємося на наступну гру.

– Сьогодні команду на футбольне поле як капітан вивів Георгій Судаков. Як Вам його капітанські якості?

– Та він вже не перший раз, він виходив уже з капітанською пов’язкою. Для нас це не було несподіванкою. Бачите, при ньому команда виграла.

– Бартол Франьїч сьогодні дебютував за “Шахтар” в офіційних матчах. Як Вам взаємодіяти з ним? Чи встигли за літо адаптуватися до гри разом?

– Завжди, коли в команду приходить новий гравець, він вкатується в колектив. Ми зіграли “на нуль” – звісно, це теж “плюс” для захисту й для всієї команди. Будемо грати, далі тренуватися й більш впевнено грати.

– Минулого тижня Ви грали на “Арені Лівий Берег” як господарі, сьогодні – як гості. Чи відчувалася різниця в атмосфері на стадіоні?

– Ми багато подорожуємо, тому для нас це норма. Ми завжди в роз’їздах. Для нас це не новина.

Антон Греськів для EuroFootball.com.ua.