Новини

Американський спортсмен виграв «бронзу» Олімпіади-2024 з коронавірусом

Ноа Лайлс здобув свою чергову нагороду на Олімпіаді в Парижі. Американський легкоатлет фінішував третім у фіналі з бігу на 200 метрів. При цьому спортсмен був хворим на COVID-19.

Як повідомляє ESPN, хворобу Лайлса діагностували ще у вівторок, однак відомо про це стало лише після забігу. Атлет був настільки слабкий, що одразу після фінішу просто ліг на спину. За мить його оточили тренери та медичний персонал, аби надати медичну допомогу.

«По-перше, ми не хотіли, щоб суперники впали в паніку; ми хотіли, щоб вони могли змагатися. А по-друге, ми хотіли зробити це якомога непомітніше. Ви ніколи не хочете говорити своїм конкурентам, що ви хворі. Навіщо давати їм перевагу над собою?

Я вірю, що це буде кінцем моєї Олімпіади 2024 року. Це не та Олімпіада, про яку я мріяв, але вона залишила в моєму серці стільки радості. Я сподіваюся, що всім сподобалося шоу. Незалежно від того, вболівали ви за мене чи проти мене, ви повинні визнати, що дивилися мене, чи не так?» — пояснив свій вчинок Ноа.

Лайлс є вже триразовим призером на Олімпійських іграх. На його рахунку дві бронзи на дистанції 200 метрів, а також золото Парижу-2024 у 100-метрівці. У фіналі він випередив срібного призера на 0,005 секунди.

antonio

Recent Posts

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 часа ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

5 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

20 часов ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

21 час ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

22 часа ago

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

1 день ago