Український борець греко-римського стилю Парвіз Насібов відреагував на здобуття срібної медалі Олімпійських ігор у Парижі.

В четвер Насібов став срібним призером Олімпіади-2024. У фіналу турніру з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 67 кг українець поступився представнику Ірану Саїду Есмаелі. Для Насібова це друге олімпійське «срібло» — перша його медаль була на минулій Олімпіаді в Токіо.

Після фінальної сутички Насібов поділився враженнями від чергового медального фінішу.

«Передусім хочу сказати, що це завдяки нашим воїнам, які боронять країну. Я хотів би привітати їх словами вдячності. Якби не вони, то ані мене, ані цієї медалі не було б.

Звісно, є розчарування, бо я їхав сюди за золотою медаллю. У мене була мрія — вона і залишається. Попереду чотири роки, зроблю все можливе, щоб приїхати у Лос-Анджелес та обміняти два «срібла» на одне «золото».

Країні великий привіт. Ділю медаль з моїм сином, з Україною, усіма друзями та братами. А для мене зараз кожна людина, кожен військовий — це мої друг та брат. Ділюся з вами цією медаллю. Слава Україні, Україна — вперед», — сказав Насібов «Суспільному Спорт».