Український олімпійський призер Михайло Романчук висловився про критику, яка ллється на спортсменів за погані результати.

«Дуже багато людей пишуть про те, що багато туристів поїхало в Париж. Якщо вони думають, що це дуже просто відібратись, особливо на Олімпійські ігри, якщо вони думають, що нам у задоволення приїхати сюди та показати не той результат на який ми хотіли, очікували чи були б готові – це не так.

Ми – люди. Ми перш за все люди. Ми дуже сильно засмучуємося, ви навіть не уявляєте, через що ми проходимо, коли щось не вдається. Коли все супер, класно, ти виграєш медалі – ти герой, а як тільки щось не вдається – нас просто поливають брудом з ніг до голови.

Ви навіть не уявляєте, через що кожен проходить сам. Тобто ми (з Мариною Бех-Романчук – прим.) є один в одного, але дуже багато людей проходять через це самі. Навіть коли ми є один в одного, кожен переживає це по-своєму.

Це боляче, це прикро, ти розумієш, що це просто все закінчилось».

Нагадаємо, Романчук не вийшов до фіналу Олімпіади у плаванні на 800 метрів вільним стилем та через хворобу знявся із кваліфікації на дистанцію 1500 метрів вільним стилем.