Теніс

Костюк у драматичному матчі не змогла вийти до півфіналу Олімпіади

В середу ввечері Марта Костюк продовжила свої виступи на літній Олімпіаді в Парижі. В 1/4 фіналу тенісного турніру українка зіграла проти представниці Хорватії Донни Векич.

Гра розпочалася непросто для Костюк — вона програла перші два гейми на своїй подачі. Згодом при рахунку 2:5 їй вдалося відіграти один брейк-пойнт. Щоправда, цього не було достатньо — Векич виграла перший сет із рахунком 6:4.

На початку другого сету суперниці обмінялися брейк-пойнтами. Після п’ятого гейму Костюк взяла медичний таймаут, але вже за кілька хвилин українка повернулася на корт.

Після таймауту Костюк вдалося перехопити перевагу в сеті — українка реалізувала ще два брейк-пойнти та виграла партію з рахунком 6:2.

У вирішальному третьому сеті Векич змогла отримати перевагу завдяки брейк-пойнту в сьомому геймі. Тим не менш, Костюк змогла відігратися в геймі, в якому Векич подавала на матч.

Векич знову отримала перевагу в брейк-пойнт при рахунку 5:5, але Костюк вдалося зробити зворотній брейк-пойнт, а тому доля поєдинку вирішилася в тайбрейку.

Костюк вдало розпочала тайбрейк, повівши в рахунку 4:0. Згодом Векич вдалося відігратися до рахунку 5:5. Останнє слово було за хорватською тенісисткою — 10:8 у тайбрейку.

Для Марти Костюк виступи на дебютній літній Олімпіаді добігли кінця.

antonio

Recent Posts

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

4 часа ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

16 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

18 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

21 час ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

2 дня ago