В середу ввечері Марта Костюк продовжила свої виступи на літній Олімпіаді в Парижі. В 1/4 фіналу тенісного турніру українка зіграла проти представниці Хорватії Донни Векич.

Гра розпочалася непросто для Костюк — вона програла перші два гейми на своїй подачі. Згодом при рахунку 2:5 їй вдалося відіграти один брейк-пойнт. Щоправда, цього не було достатньо — Векич виграла перший сет із рахунком 6:4.

На початку другого сету суперниці обмінялися брейк-пойнтами. Після п’ятого гейму Костюк взяла медичний таймаут, але вже за кілька хвилин українка повернулася на корт.

Після таймауту Костюк вдалося перехопити перевагу в сеті — українка реалізувала ще два брейк-пойнти та виграла партію з рахунком 6:2.

У вирішальному третьому сеті Векич змогла отримати перевагу завдяки брейк-пойнту в сьомому геймі. Тим не менш, Костюк змогла відігратися в геймі, в якому Векич подавала на матч.

Векич знову отримала перевагу в брейк-пойнт при рахунку 5:5, але Костюк вдалося зробити зворотній брейк-пойнт, а тому доля поєдинку вирішилася в тайбрейку.

Костюк вдало розпочала тайбрейк, повівши в рахунку 4:0. Згодом Векич вдалося відігратися до рахунку 5:5. Останнє слово було за хорватською тенісисткою — 10:8 у тайбрейку.

Для Марти Костюк виступи на дебютній літній Олімпіаді добігли кінця.