Українська тенісистка Еліна Світоліна відреагувала на свою перемогу в матчі другого кола олімпійського турніру.

В понеділок ввечері Світоліна вийшла до третього раунду олімпійського турніру з тенісу, здобувши вольову перемогу над шостою ракеткою світу Джессікою Пегулою із США (4:6, 6:1, 6:3).

Згодом Світоліна поділилася враженнями від своєї перемоги.

«Перший сет був доволі складний. На жаль, я не змогла використати свої шанси, хоча вони були. Але в другому сеті я просто сказала, що потрібно боротися, треба віддати всі сили, щоб повернутися у матч. Дуже рада, що повернулася у матч та відіграла другий та третій сет на дуже високому рівні.

Коли граєш проти тенісистки топрівня, завжди треба міняти темп, агресивніше грати. Коли я програла перший сет, я була недалеко від своєї гри, але треба було ще агресивніше грати, й в другому сеті сказала собі, що треба це робити. Не просто бігати, а грати дуже агресивно та боротися за кожен матч.

Коли зрозуміла, що перемагаю? Мабуть, після матч-пойнту. Коли ти зосереджена, віддаєш всі сили та граєш проти топтенісистки, не можеш думати про виграш, що лідируєш. Треба боротися, концентруватися на кожному очку та боротися», — сказала Світоліна «Суспільному Спорт».