Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб висловився щодо результатів жеребкування кваліфікації Ліги Європи.

В понеділок «Кривбас» дізнався суперника в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи. На бронзового призера УПЛ чекає двоматчеве протистояння з «Вікторією» Плзень.

Згодом Вернидуб поділився думками щодо результатів жеребкування для «Кривбасу».

«На цій стадії ми несіяні, тому знали, що буде сильний суперник. «Кривбасу» дісталась «Вікторія», з якою ми грали взимку на іспанських зборах. Тоді був непоганий матч, але ми програли — 0:3. «Вікторія» — потужний суперник. Збори є збори, а зараз буде зовсім інше.

Ми поважаємо кожного опонента. Не важливо, хто це: «Вікторія», «Аякс» чи «Брага». Але ми нікого не боїмось. У нас є своя задача: ми хочемо вийти до групового етапу Ліги Європи, і зробимо все від себе залежне, щоб зробити це. Але спочатку ми повинні добре підготуватись до найближчої гри: в УПЛ проти «Чорноморця». А вже потім подумаємо про «Вікторію».

Ми добре знаємо суперника. Має в складі габаритних потужних гравців. Вже знаємо, чого вартий цей опонент, адже зустрічались у спарингу. В минулому сезоні «Вікторія» дісталась чвертьфіналу Ліги конференцій. Але це вже було, а от що буде зараз — час покаже. Будемо готуватись. Переможе той, хто буде кращий в підготовці, швидкості, тактичних діях», — сказав Вернидуб.